PGA Headpro Martine Martens 

 PGA Pro Jan-Willem van Hoof  

   PGA Pro Ivo Hagens

PGA pro in opleiding Marie-José

 

 

   

 

   

  

Hanneke Keur ha.keur@planet.nl 26-03-2013 21:22
Dank voor de top pitch les. Ik heb er echt iets aan! Nuttig voor de competitie.
Renee van Lieshout liesstar@ziggo.nl 30-03-2013 21:04
Die nieuwe butterfly vlinderslag is het helemaal voor mij! Met zelfvertrouwen de bunker in tijdens de competitie!
Janneke van Bogerijen Jannekevanbogerijen@gmail.com 16-04-2013 20:24
Ha Martine,
Vandaag heerlijk gespeeld met team op De Graafschap, jouw tips beginnen te werken! We staan na drie gewonnen wedstrijden 1ste in de poule!! Tot snel weer,
Janneke
Annelies van der Zwan Anneliesvanderzwan@gmail.com 13-06-2013 20:34
Deze week 36 Stf punten. Dat was lang geleden. Resultaat van analyse bij APK en deelname aan Golfactief.
Joanne Gaines joanne.oost@gmail.com 12-09-2013 13:50
Dank je Martine. In korte tijd heb je mij zelfzekerheid achter de bal gegeven. Afstand en richting is beter en mijn scores ook. We gaan door!
tjerk.feenstra feenstra.coster@telfort.nl 11-05-2014 13:43
Zeer plezierig en effectief voor de verbetering van mijn korte spel door de direct praktisch bruikbare adviezen. Het is inmiddels al zichtbaar in mijn handicap.
Dinsdagdames 1 liesstar@ziggo.nl 13-05-2014 22:18
Wat super leuk dat je ons vandaag op onze laatste competitiedag kwam aanmoedigen, Martine! Het heeft er, naast de groepslessen, zeker toe bijgedragen dat we ons in de eerste klasse hebben weten te handhaven.
Anja en René Veldhuizen rene.veldhuizen@casema.nl 16-06-2014 08:42
Gisteren liep Anja alweer de baan af met 20 pt. op 9 holes (B) en ik mocht er 18 opschrijven. Niet in de laatste plaats dankzij de geweldige en instructieve lessen tijdens de afgelopen golfreis! Sindsdien is Anja maar liefst van 41 naar 34,5 gegaan..... hulde en dank!:pray::pray::pray:
Pia de Bruin piadebruin@hotmail.com 19-06-2014 13:10
Vandaag bij de Do-da's de B-lus gelopen,21 punten gescoord! Martine, dank voor alle goede aanwijzingen tijdens de Golf Actief :)Je ziet het helpt dus echt!
Eduard van Beyma 19-07-2014 15:29
“Vrij spelen”
Over vrij spelen gesproken, ik had gisteren een bijzondere belevenis. Als dank voor hun hulp tijdens het feestje voor onze gouden bruiloft, hadden wij onze vijf kleinkinderen (12,5-16,5 jaar) uitgenodigd voor een golfclinic onder leiding van Martine Martens. Vijf enthousiaste hockeyers. Man, wat hebben die een pret gehad. We begonnen met putten en chippen. Dat vinden ze niet lang leuk, dus werd er al snel overgegaan op het neusje van de zalm: lekker ver meppen.We stonden weer eens versteld van de natuurlijke souplesse in die jonge body’s. Elke swing komt als vanzelfsprekend uit op het linkerbeen en de punt van de rechtervoet. Vermakelijk was bij de beide jonge heren de omzetting van een knoertharde hockeyslag in een golfswing. De ballen vlogen alle kanten op, maar dan wel met een aanzienlijke afstand. En de ballen die bij toeval recht gingen dwongen bewondering af. Het aanschouwen van de drie meiden was een esthetisch genoegen. De charme waarmee zij hun nog goedgevormde lijf door de bal swingen doet me denken aan hoogwaardig ballet. Vervolgens met zijn allen de baan in op hole Vallei 1 om vanaf de oranje tees hun eerste hole te spelen. Ik mocht meedoen. Mijn afslag was één van mijn beter geslaagde schoten. Toen één van de kleinzonen. De verwrongen hockeyslag leverde een afslag op van zeker 200 meter. En bijna kaarsrecht. Opa beet bewonderend in het zand. Het maakt je nederig. Behalve pret met stok en bal hadden ze met zijn vijven evenveel lol met mijn op afstand bestuurbare trolley. Dat vergt enige drukknop vaardigheid, maar dat hebben die jongeren met hun smartphone handjes wel opgedaan. Toen ik mijn kar opeens over een green zag rijden, besefte ik dat nader instructies nodig waren inzake de gedragscodes op een golfbaan. Ze leren snel die jongeren. Het begrip vrij spelen kreeg gisteren dan ook een extra dimensie, dankzij het ongehinderde beginnende golfspel en het free format gedrag van vijf jongeren. Ze vonden het een prachtige middag met Martine en hun grootouders op Anderstein.
 
1-10 van de 817