PGA Headpro Martine Martens 

 PGA Pro Jan-Willem van Hoof  

   PGA Pro Ivo Hagens

PGA pro in opleiding Marie-José

 

 

   

 

   

  

Mentaal Masterclass 9 februari 19:00 uur Anderstein Clubhuis

Tijdens de Masterclass Mentaal gaan we nader bekijken wat we kunnen doen om mentaal sterker op de golfbaan te staan. Iedereen herkent het gevoel van in de ‘flow’ zitten. We hebben allemaal wel eens een hole, een aantal holes of misschien wel eens een hele ronde gespeeld met het gevoel dat het van zelf ging. Je hoefde niet na te denken, er was geen angst. We willen allemaal wel weer spelen zoals toen: in de ‘flow’.

Om los te komen van de afleidingen die we tegenkomen op de golfbaan is het goed om taakgerichter te handelen op de golfbaan. Hoe doe je dat?

Tijdens het golfen gefocussed zijn op de bal en op niets anders....

Dat klinkt makkelijk, maar blijkt in praktijk niet eenvoudig. Er gaat van alles in ons brein om als we wakker worden op de dag van de wedstrijd, als we in de baan lopen met die onaardige...., als het waait, als we het water zien, als we op winnen staan etc etc. Vaak zijn we dan in de greep van ons emotionele brein. Die neemt bij tijd en wijle ongemerkt de regie van ons over. Onze goede wil en voorbereiding ten spijt, zwaait de bal in het water, slaan we verkrampt in het gras en stapelen de bogies zich op.

Past Reality Integration (PRI: www.prionline.nl ) biedt instrumenten om uit de ban van je emotionele brein te raken. Zo blijft de bal in de baan, kom je in de flow en veranderen bogies in birdies. En het bijzondere is: je kunt deze instrumenten www.theklavanmiddendorp.nl zelf leren toepassen.

Deze avond zal worden verzorgd door Thekla van Middendorp en Martine Martens. De golf gerichte aanpak van een golfcoach aangevuld met de aanpak van een PRI Coach en therapeut. Thekla zal je deze avond meer vertellen over haar aanpak om structureel verandering aan te brengen in je gedrags-, gevoels- en denkpatronen. 

Thekla van Middendorp, PRI Coach en therapeut. (www.theklavanmiddendorp.nl)       Martine Martens, PGA Golfprofessional A, mentaal golfcoach

Kosten € 30 per persoon   Aanmelden met team/individueel: golf@martinemartens.nl

Stamppotbuffet deelname vooraf € 11,50 optioneel

Geef je op!

 golf@martinemartens.nl