PGA Headpro Martine Martens 

 PGA Pro Jan-Willem van Hoof  

   PGA Pro Ivo Hagens

PGA pro in opleiding Marie-José

 

 

   

 

   

  

Competitie 2016 in zicht!

 
 
Het TARGET programma bestaat uit series van 5 lessen en 5 trainingen. We gaan steeds eerst met het technisch aspect aan de slag om vervolgens de week erna een training aan te bieden waarin het geleerde geoefend wordt onder begeleiding van een Anderstein golfprofessional. Door op die manier de verbeteringen te trainen zal het resultaat duidelijker zichtbaar worden. We werken in de trainingen met testen waarvan we de resultaten gaan bijhouden voor jullie. Deze TARGET testen zullen regelmatig worden uitgezet op oefenaccommodatie. Een goede voorbereiding is het halve werk! Het zal zeker het golf seizoen een goede start geven.
 
Natuurlijk zijn er binnen de teams mensen met verschillende agenda's. Daarom stellen we voor dat iedereen de keuze kan maken om met het hele team deel te nemen of op basis van  individuele inschrijving. We zullen dan aan de hand van handicap sterkte een paar teams bij elkaar plaatsen. 
 
Rekening houdend met het feit dat iedereen wel eens verhinderd is bedragen de kosten € 120 per persoon per serie van 10 lessen/trainingen. (6-8 personen) Geef je nu op!  
 
De opzet:

SERIE 1 
week 1Swing techniek
week 2Swing trainen lengte richting hoogte
week 3Putten techniek
week 4Putten trainen lengte richting
week 5Chippen techniek
week 6 Chippen trainen lengte richting hoogte
week 7Bunker techniek
week 8 Bunker trainen lengte richting hoogte
week 9Pitchen techniek
week 10 Pitchen trainen lengte richting hoogte


Mochten er nog vragen zijn, laat het me gerust weten! 

Meten is weten!

 

Individueel of team

inschrijving