PGA Headpro Martine Martens 

 PGA Pro Jan-Willem van Hoof  

   PGA Pro Ivo Hagens

PGA pro in opleiding Marie-José

 

 

   

 

   

  

 te

Golf is een sport die continue innoveert. Golf Academie Anderstein groeit ook qua innovativiteit en gaat mee met de nieuwste ontwikkeling om iedere golfer, door middel van de best beschikbare apparatuur te laten zien waar aan gewerkt moet worden. We maken hiermee een grote stap!

 

Wat is een Trackman?

TrackMan maakt gebruik van 3D Doppler-radartechnologie en registreert van elke slag de balvlucht en clubhoofdbeweging. Iedere golfprofessioneel geeft op zijn eigen manier les, maar door gebruik te maken van de Trackman kan iedere professional, na een analyserapport, precies zien waar aan gewerkt moet worden.

 

Ben je golfer en wil je meer inzicht in je eigen swing?

  

Met onze Trackman Swinganalyse kunnen wij u de juiste “tools” bieden en inzage verschaffen in wat er exact in uw swing gebeurd. Op basis daarvan is het bepalen van de benodigde aanpassingen in  uw golfswing ter verbetering van uw golfspel eenvoudiger en zullen uw golflessen effectiever kunnen verlopen.

 

De Trackman gebruiken wij voor iedere golfer! De golfer kan na de les met een Trackman aan de slag met de verbeterpunten. Door het analyserapport is direct zichtbaar waar aan gewerkt moet worden. Dat kunnen we via de Trackman blijven meten. En meten is weten!

 

Trackman aanbieding 2014-2015:

les 1               Data verzamelen met Trackman en video: verbeterpunten aanpak

les 2               Verbeterpunten aanpak door drills

les 3               Pitchen: data verzamelen met Trackman en video

les 4               Verbeterpunten aanpak door drills

les 5               Data verzamelen met Trackman: verbetering is meetbaar!

 

5 swing lessen individueel van 50 min met 2x Trackman   meting voor € 299

Trackman meerprijs in andere lessen 15 euro per person per lesuur.

 

Neem contact op!

Martine Martens                                   golf@martinemartens.nl                                   06 53 88 35 35

 

 

De wereldtop maakt gebruik van TrackMan: Tiger Woods, Rory McIlroy en Luke Donald en onze eigen Nederlandse top Maarten Lafeber en Joost Luiten.