PGA Headpro Martine Martens 

 PGA Pro Jan-Willem van Hoof  

   PGA Pro Ivo Hagens

PGA pro in opleiding Marie-José

 

 

   

 

   

  

Zakelijk

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf; hieronder een aantal voorbeelden. Laat u inspireren! Natuurlijk maken we graag een voorstel op maat. Neem gerust contact op.

Samenwerking door sponsorschap is een goede manier om een win-win situatie voor beide partijen te creëeren; we bekijken graag de mogelijkheden met u om een passend voorstel te doen.

 

GEZOND EN GOLF

Get healthy!

Om de bedrijfscontinuïteit te kunnen waarborgen, is het voor werkgevers van essentieel belang dat men gezonde werknemers in dienst heeft. Werknemers die goed in hun vel zitten zijn gemotiveerder en productiever. Bovendien zorgt een goede gezondheid voor minder uitval door ziekte. Omdat voorkomen beter is dan genezen, is het raadzaam om nu en dan een health check uit te laten voeren door een medisch specialist. In korte tijd leert u hoe het met uw lichamelijke conditie is gesteld en ontvangt u waar nodig tips en adviezen.

Bij Golf Academie Anderstein Zakelijk combineren wij een preventieve health check met een gezonde manier van bewegen; golfen. In een uitgebreide golfclinic wordt extra aandacht besteed aan een goede houding. Iets waar u dagelijks de vruchten van plukt. Het golfspel zorgt ervoor dat u niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk in een betere conditie komt. Want een balletje slaan in de frisse buitenlucht is zowel mentaal als fysiek een absolute aanrader. De clinic is naar wens af te sluiten met een gezellige golfwedstrijd. En na het actieve gedeelte staat er een topkok voor u klaar, die u alles kan vertellen over gezond én lekker eten. Proef nu de sfeer van het golfspel. Wij weten zeker dat het naar meer smaakt.

 

GOLF MET PRO’S

Work your network!

Nodig uw relaties eens uit voor een sportieve golfdag met een aantal golfpro’s. Dat is netwerken op niveau! Iedere flight speelt met een professional in een teamwedstrijd. Uiteraard geeft de pro uw relaties onderweg tips om tot een betere score te komen. Na afloop is er ruimte in het clubhuis om onder het genot van een hapje en een drankje volop aandacht te besteden aan uw relaties. Tijdens het aansluitende diner worden de prijzen uitgereikt aan de winnende teams. Kortom, een klantendag met een professioneel karakter.

   

MANAGEMENTTRAINING & GOLFACTIVITEIT

Binnen met het brein, buiten met de bal aan de slag!

Haal meer uit uw managementtraining door een activiteit in de buitenlucht. Een activiteit waardoor u een verfrissende kijk op de wereld om u heen krijgt. Op een passende locatie combineren wij cursussen, trainingen, seminars en workshops met een gezonde partij golf.

Golf Academie Anderstein neemt u daarbij de hele organisatie uit handen en zorgt voor een meeting-op-maat. U kunt daarbij denken aan diverse locaties in binnen- en buitenland. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

 

Gezond en Golf

Golf met Pro's

Managementtraining en Golf